Samarbetspartners 2021

Umara

Ett etablerat svenskt varumärke som verkligen är specialister inom nutrition & energi för uthållighetsidrott.
Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och sin egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar de optimerad idrottsnutrition för att hjälpa dig prestera på din individuella topp.
Umara levererar en mängd variationer av energi i form av både Sportdryck, gels och bars.
Och till det finns ett komplett sortiment av produkter för laddning inför event och återhämtning efter.

Tommy och Simon driver även podden “Prestera Mera” som tar upp allt du kan tänka dig för att maximera din prestation.
Finns där poddar finns.

Right For Bike

Ett svenskt familjeföretag med rötterna i Falun och med bas nere i Sydafrika, drivs av en av våra absolut mest framgångsrika MTB cyklister Jennie Stenerhag och hennes far Bengt.
Deras utbud består av välkända märken som Squirt som erbjuder kedjevax, sealant, tublesskit och miljövänliga rengöringsmedel för din cykel och Sahmurai Sword med deras utmärkta lagningskit för däck, men de har också flera lite unika produkter som bla kan hjälpa er som tar med kidsen på era cykelturer…in på deras sida och kika.

Hos Right For Bike hittar ni även snygga designstrumpor i alla de slag från Versus Socks , samt deras nya alternativ från Sox Foot Wear där du kan designa dina helt egna strumpor…


Pain Free Power

Att sitta rätt på sin cykel är oerhört viktigt, och inte bara när man skall cykla så snabbt som möjligt från A-B utan även när man skall ut på långa äventyr.
PFP har arbetat med BikeFit sedan 2014 och har en lång erfarenhet från närmare 2000 cyklister av alla dess slag och ambitionsnivåer.
Och att sitta rätt är så mycket mer än att bara ha styre och sadel på rätt höjd.
Här analyseras både din sittposition, hur du sitter på sadeln och hur dina fötter passar i dina favoritskor.

BikeFit på den högsta av nivåer.


Thule Sweden

Thule delar din önskan om att kunna ägna mer tid åt er passion – allt för att slippa lägga tid på att fundera över hur vi ska få med oss allt ni behöver.
I över 75 år har Thule skapat lösningar som underlättar livets äventyr.
De har fokuserat helt på att utveckla smarta, snygga produkter av hög kvalitet som är miljövettiga, säkra och enkla att använda, så att du kan ta med dig de saker som betyder mest för dig.

Oavsett vad som driver dig och vad du söker efter.
Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. 
Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.RaceTracker.no

RaceTracker erbjuder en avancerad web och mobilvänlig platform för tracking av deltagare på en bred typ av event, allt via en liten lättvikts GPS-enhet du placerar på din cykel eller ryggsäck.

Systemet ger familj, vänner, sponsorer och media en möjlighet att följa era deltagares framsteg oavsett om de kan vara på plats eller ej.
Systemet är utvecklat I samarbete med eventorganisationer för att vara enkelt att använda och ge en tillförlitlig live-tracking av deltagarna på en karta direkt i din webbläsare eller mobil.
Detta ger organisatörer en säker het att på event som sträcker sig över större avstånd hela tiden ha kontroll på vart deltagarna befinner sig och snabbt komma till undsättning om olyckan skulle vara framme.Gysinge Wärdshus

Gysinge Bruk med anor från 1600-talet är mycket vackert beläget invid Nedre Dalälven, mindre än 2 timmars bilresa från Stockholm. 
Wärdshuset är Gysinges hjärta där det serveras frukost, lunch och middag i toppklass med inriktning på traditionella och hälsosamma rätter med lokalproducerade råvaror i en anrik och genuin bruksmiljö.

Välkomna!


Österbybruk Herrgård – Gammeltammen

På Wärdshuset Gammel Tammen i Österbybruk hittar du ett boende i genuin herrgårdsmiljö med den världsunika Vallonsmedjan runt knuten. Här kan du njuta av god mat och sköna sängar till vardag, konferens och fest.

Välkomna!


Rankhyttans Herrgård

En herrgård inbäddad i historien, med anor från 1200-talet. Det var här som Gustav Vasa började sin färd genom Dalarna.
Rankhyttan är belägen vid Vikasjön 2 mil söder om Falun.

Välkomna!


ArcGis – Grusvägskartan

Upptäck sveriges grusvägar på egen hand.
Ett verktyg i världsklass med data hämtad direkt från NVDB och här presenterat i ett otroligt lättöverskådligt format…

Gravelentusiastens bästa vän
Kudos till Johan som plockat fram detta verktyg